Προώθηση Επιχείρησης

Προώθησε επιχείρηση σου στον Οδηγό Πόλης μόλις με 50€ και αύξησε την προβολή της!

Είναι απλό! Δημιούργησε ένα λογαριασμό για να ξεκινήσεις!

Σχετικά

Ο Οδηγός Πόλης αποτελεί έναν ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάλογο επιχειρήσεων, παρέχοντας υπηρεσίες προβολής σε όλους τους επαγγελματίες, τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις. Η προβολή γίνεται μέσω της ιστοσελίδας www.odigospolis.gr, η οποία γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη μέσω διαφημίσεων σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, περιοδικά, εφημερίδες, facebook, youtube, ταξί κ.ά.

Ο επισκέπτης μπαίνοντας στο www.odigospolis.gr, ορίζει μια διεύθυνση ή μια περιοχή και στη συνέχεια εισάγει αυτό που ψάχνει. Μπορεί να επιλέξει μια κατηγορία επιχειρήσεων ή να δηλώσει λέξεις κλειδιά. Όλα τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε έναν χάρτη με τη μορφή πινέζας στην ακριβή τοποθεσία της επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο δε δίνουμε κάποια σειρά προτεραιότητας στις επιχειρήσεις και δεν επηρεάζουμε τη γνώμη του επισκέπτη.

Κάθε καταχώρηση διαθέτει ένα ολοκληρωμένο προφίλ με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τον επισκέπτη, καθώς επίσης και φωτογραφικό υλικό. Στον Οδηγό Πόλης έχετε τη δυνατότητα να δείτε την επισκεψιμότητα του προφίλ σας και να είστε πάντα ενήμερος για την αποτελεσματικότητα της προβολής.

Το κόστος καταχώρησης ξεκινάει από 50€ + Φ.Π.Α. / έτος.
 • darkblurbg
  #
  #
  #

  3145+ επιχειρήσεις

  Ο Οδηγός Πόλης ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2015. Καθημερινά αναπτύσεται και εμπλουτίζεται με νέες επιχειρήσεις.

Χαρακτηριστικά

Εύκολη Προβολή

Στον Οδηγό Πόλης η προβολή είναι εύκολη, καθώς οι επισκέπτες μας αυξάνονται καθημερινά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να δείτε την επισκεψιμότητα σας!

Προφίλ Επιχείρησης

Σε κάθε προφίλ επιχείρησης υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που θέλει ο επισκέπτης να γνωρίζει, καθώς επίσης και φωτογραφικό υλικό.

Πρόσβαση από παντού

Ο Οδηγός Πόλης είναι προσβάσιμος από όλες τις φορητές συσκευές, όπως κινητά και tablets. Ο επισκέπτης μπορεί αν βρει αυτό που ψάχνει από παντού.
Οδηγός Πόλης Όραμα μας είναι η δημιουργία του πιο ολοκληρωμένου χάρτη επιχειρήσεων, ένα μέρος στο οποίο ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει αυτό που ψάχνει, να βρει αυτό που εξυπηρετεί την κάθε του ανάγκη.
Οδηγός Πόλης

Αναζητήστε ανάμεσα σε χιλιάδες επιχειρήσεις.
Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με φίλους.

Επικοινωνία

info@odigospolis.gr  

Global Concept