Πού;
Τι;

Συχνές Ερωτήσεις

Για τον χρήστη


Η ιστοσελίδα www.odigospolis.gr αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο κατάλογο επιχειρήσεων, στον οποίο μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε επιχειρήσεις σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Η εμφάνιση των αποτελεσμάτων γίνεται πάνω σε χάρτη και όχι σε λίστα. Με τον τρόπο αυτό δεν προωθούμε συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Καμία επιχείρηση δεν έχει προτεραιότητα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες.

Σε περίπτωση που μια καταχώρηση είναι λανθασμένη, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τη σωστή και ορθή ενημέρωση των πληροφοριών.


Για τον επαγγελματία


Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες, δίνουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε χάρτη και όχι σε μια λίστα με σειρά προτεραιότητας. Η επιχείρησή σας θα εμφανίζεται στον καθένα που βρίσκεται στο συγκεκριμένο μέρος του χάρτη. Επιπλέον, πέραν των βασικών στοιχείων επικοινωνίας, μπορείτε να προσθέσετε κι επιπλέον πληροφορίες, καθώς επίσης και φωτογραφίες. Τέλος, κάθε επιχειρηματίας διαθέτει και έναν κωδικό πρόσβασης με τον οποίο μπορεί να βλέπει ανά πάσα στιγμή τις αναφορές της επιχείρησής του, και να ενημερώνεται για τις επισκέψεις που δέχτηκε. Κατόπιν συνεννόησης, μπορούμε να καταχωρήσουμε την επιχείρηση σας δοκιμαστικά και εντελώς δωρεάν για ένα χρονικό διάστημα, έστι ώστε να δείτε από μόνοι σας το αποτέλεσμα. Καταχώρηση επιχείρησης

Όχι. Χωρίς την άδεια σας δεν προχωρούμε σε καμία ενέργεια.

Μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών μας καλώντας στο 2311110135.

Οδηγός Πόλης

Αναζητήστε ανάμεσα σε χιλιάδες επιχειρήσεις.
Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με φίλους.

Επικοινωνία

info@odigospolis.gr  

Global Concept